PANTOGRAPH

Webstúdió

1

Miért?

Miért minket válasszon? Honlapjaink működését tartalomkezelő rendszer  biztosítja. Ennek több előnye van az ön számára, például:

Tovább...

2

Hogyan?

Hogyan készülnek honlapjaink? Az első és legfontosabb az igényfelmérés. Ez általában egy kiadós személyes elbeszélgetést jelent.

Tovább...

3

Mennyi?

Honlapkészítésre több díjcsomagot is kitaláltunk, de rugalmasan, egyedi igényekre szabva is tudunk önnek kedvező árat kialakítani.

Tovább...

Szolgáltatásaink

E-Hírlevél szolgáltatás
Gazdasági újságíró által elkészített anyagot postázunk az ön cége nevében, annak arculatához igazodóan, az ön számára legfontosabb ügyfeleknek.

Nyomatott hirdetések
Megtervezzük nyomtatott újságokba szánt hirdetését, és a megjelentetésben is segítünk.

Céglogó tervezés
Megtervezzük logóját, és mindazt, ahol a logó megjelenik (névjegy, levélpapír, stb.).

Mobil-kompatibilis honlapok

Miért fontos, hogy a honlapunk mobil-kompatibilis legyen? 

A jelen állapot szerint az oldalletöltéseknek mintegy 8-10%-át mobil böngészőről indítják. Néhány év múlva fog bekövetkezni a fordulat: már többet fognak internetet használni mobil eszközről, mint asztali gépről.

Miben más egy mobil-kompatibilis (elterjedt angol kifejezéssel: mobile-responsible) honlap?

Jellemző, hogy minden megjelenő elem az adott mobil készülék felbontásához igazodik. Általában egyszerűbb a grafika, és automatikusan a felbontásnak megfelelő méretben jelennek meg a képek, a szöveghasábok, valamint a menüszerkezet. 

Kell-e külön webcím, és ezzel együtt más tartalom a mobil-kompatibilis honlaphoz?

Nem feltétlenül kell, és mi sem alkalmazzuk ezt a megoldást. Nálunk a rendszer ugyanazon a helyen tárolja az információkat, tehát nem irányítja át a látogatót az alternatív linkre. Ez azért is fontos, mert a keresőeszközök, mint a Google, pozitívan értékelik ezt, amikor a honlapokat rangsorolják a találati listájukon.

 

Mostanában történt

Vasiagro.hu

Élesítettük a Vasi Agro-Pannónia Kft. mobil-kompatibilis honlapját.

Bővebben...: